Menu

Evenimente speciale

Echipa restaurantului Rapsodia este mereu pregatita sa satisfaca cele mai exigente cerinte si cele mai rafinate gusturi.

Va oferim o diversitate culinara atat din bucataria romaneasca cat si din cea internationala. Atmosfera calda si primitoare, pachetele variate de meniu, precum si serviciile de cea mai inalta calitate sunt cartea de vizita cu care Rapsodia isi intampina oaspetii. Suntem o echipa de profesionisti avand experienta si placerea organizarii de evenimente, oferind consultanta pentru conceperea meniurilor personalizate si a tuturor detaliilor.

Fie ca va doriti o ceremonie intima sau o nunta fastuoasa, fiecare cerinta va fi onorata cu servicii ireprosabile. Aveti posibilitatea de a alege oricare din locatiile din cadrul complexului Rapsodia, pentru a serba evenimentul intr-o atmosfera boema, alaturi de invitatii dumneavoastra.

Clientilor nostri le punem la dispozitie 3 Sali de evenimente cu capacitate diferita in functie de fiecare solicitare: 250, 120, respectiv 40 de locuri pentru Nunti, Botezuri, Aniversari, Comemorari, Petreceri diverse, Evenimente corporate, Mese festive, Cununii sau simpozioane.

Sala Mihai Eminescu

Restaurant-meal

Rafinament si eleganta pentru o nunta de poveste in sala Eminescu, care poate gazdui pana la 250 de invitati. Coordonatorii nostri de evenimente vor fi la dispozitia dumneavoastra asigurandu-va de atentia lor pentru orice detaliu. Candelabrele fastuoase, luminile intime si difuze sunt detaliile care vor da contur unui eveniment memorabil.

detalii

Restaurant Rapsodia

Restaurant-meal

Avand o capacitate de pana la 120 de invitati, restaurant Rapsodia este locatia ideala pentru o nunta restransa, dar de neuitat. Decoratiiunile atent alese si finisajele de lux se armonizeaza perfect cu nuantele diafane de crem, fiind locatia perfecta a nuntii la care ati visat dintotdeauna.

detalii

Salon Luchian

Salon

Intim, dar pastrand aceeasi nuanta de eleganta, Salonul Luchian este locatia perfecta pentru o petrecere restransa, de pana la 40 de invitati.

Putem organiza orice tip de petreceri private care sa fie la inaltimea asteptarilor Dumneavoastra.

Oferte evenimente

Oferta Nunta ta de vis

Nunta de vis

Oferta Petrecere Botez

Petrecere Botez

Oferta Banchet

Banchet