Menu

CENTRU DE CONFERINTE

... este ceea ce va doriti si ceea ce veti primi cand veti alege un veritabil centru de conferinte. Un design unic, servicii superioare si personal calificat pentru a va asigura excelenta in afaceri.

Hotel Rapsodia va pune la dispozitie primul centru business din Botosani, ce cuprinde 3 sali de conferinta special amenajate pentru acomodarea optima a unui numar de pana la 600 de persoane (aranjament teatru).

Salile au fost gandite si echipate sa ofere toate conditiile necesare organizarii cu succes a oricarui tip de eveniment: conferinte, prezentari, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team building, scolarizari, evenimente sociale (nunti, botezuri, petreceri private sau ale companiilor / receptie) cu pana la 600 invitati.

Atentia acordata intalnirilor Dumneavoastra...

Pentru a va crea confortul de care aveti nevoie, va punem la dispozitie:

Sala Mihai Eminescu

Happy Hour

Singura sala din Zona Moldovei cu o capacitate de 600 de locuri stil cinema, care pune la dispozitia clientilor cele mai utile facilitati pentru reusita evenimentelor.

Detalii

Sala George Enescu

Business Lunch

Cu o capacitate de 60 locuri, sala George Enescu este ideala pentru conferinte de presa, seminarii, prezentari, workshop-uri ce va ofera un climat intim, dar totodata spatios.

Detalii

Sala Protocol

Cinati la Rapsodia

Cu o capacitate de 30 locuri (aranjament teatru), sala Protocol este locatia perfecta pentru intalniri business private, pentru sesiuni de interviuri sau pentru prezentari restranse.

Detalii